fbpx

Garanti og vedligehold

Garanti & vedligehold

Hos Aktiv Leg går vi meget op i at yde en god service med effektiv håndtering af reklamationer, hjælp til byggeansøgning, fleksible produktionsmuligheder med høj leveringssikkerhed, samt hjælp til generel legepladssikkerhed.

Især vores mulighed for selv at producere giver store fordele for vores kunder. Det betyder, at vi har god mulighed for at udbedre skader eller slitage på selv ældre produkter og vi kan i høj grad tilpasse vores produkter til kundernes ønsker.

Garantibeskrivelse

Efter at have produceret legeredskaber i mange år, har vi fra januar 2009 indført en 5-årig produktgaranti på hovedparten af vores produkter. Den 5-årige garanti omfatter også revnedannelser i robiniatræ. Garantien dækker dog ikke almindelig slitage eller hærværk.

Samtidig yder vi en 15-årig garanti mod væsentlig råd i robiniatræ. Garantien kræver ikke behandling med træbeskyttelse eller lignede for at kunne opretholdes. 

I tilfælde af reklamation:

Kontakt os på mail eller telefon angående problemet. Vi vil i nogle tilfælde efterspørge et billede af produktet for at kunne besigtige reklamationen og dens omfang inden der sendes en reparatør.

I tilfælde af anmeldelse af reklamation efter to års brug af et produkt med forholdsvis kort levetid vil der i nogle tilfælde kunne ske en værdivurdering af produktets forventede levetid og allerede afholdte brugsværdi.

Vedligeholdelse

Vi forsøger ihærdigt at producere vores produkter efter et princippet: “Produkter fra Aktiv Leg kræver ingen særlig vedligehold”

Det er dog stadig nødvendigt, at foretage de regelmæssige inspektioner af legeredskaberne for at sikre at sikkerheden er i orden. Læs mere om legepladssikkerhed her.

SE VORES VIDEO